bTV Новините“ отбелязват днес 23 години от първия си телевизионен ефир,

...
bTV Новините“ отбелязват днес 23 години от първия си телевизионен ефир,
Коментари Харесай

bTV Новините отбелязват 23 години от първия си ефир

„ bTV Новините “ отбелязват през днешния ден 23 години от първия си ефирен ефир, оповестяват от Би Ти Ви.

„ В края на календарна година, изпълнена с провокации от друго обществено, икономическо, политическо и военно естество, редакцията на първата частна национална телевизия в България продължава да улавя всекидневно пулса на събитията и да дава силата на феновете да бъдат добре осведомени. В основата на триумфа са хиляди часове работа на продуценти и водещи на вести, настоящи излъчвания и спорт, кореспонденти, оператори, монтажисти, графици, репортери, интернационалните и уеб редактори “, разясняват от медията.

„ Поздравявам всички, които са свързани с историята, сегашното и бъдещето на новинарската редакция, тъй като хората основават качествената публицистика. Правим това към този момент 23 години и ще продължаваме да го вършим с отдаденост и пристрастеност. Благодарим на феновете за високото доверие и за условията към нас, които ни подтикват да се развиваме “,  казва Ралф Бартолайт, главен изпълнителен шеф на bTV Media Group и изпълняващ длъжността шеф на „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “.

Всяка година нюзрумът на „ bTV Новините “ провежда вътрешен конкурс, отличаващ сътрудници с най-ярки достижения през последната година. Резултатите за 2023 година следва да бъдат оповестени.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР